Referenser

Cecilia har haft en stor del i vårt framgångsrika arbete för kunder som Stockholms stad och Regeringskansliet. Cecilia är en utomordentligt uppskattad arbetskamrat som har en mycket god förmåga att samarbeta med olika typer av människor. Lägg därtill att hon alltid presterar på mycket hög nivå och att man alltid kan lita på att jobbet blir gjort till 100 procent.
Michael Ivarsson, Grundare Svensk Information 

Jag har arbetat tillsammans med Cecilia på Sabis i ca 4 år. Vi ingick båda i ledningsgruppen för Sabis Hotell & Möten. Cecilia har en bred kunskap inom marknadsföring: är formsäker, bra på att uttrycka sig i skrift, van projektledare och mycket digitalt kunnig. Hon är dessutom en grym säljare! Cecilia är enkel att samarbeta med, har lätt för att kommunicera och vågar stå upp för sina åsikter. Hon är effektiv, leverenssäker, lojal och pålitlig. Som kollega är hon inspirerande, utåtriktad, skapar en god stämning omkring sig och har nära till skratt. Jag ger Cecilia mina bästa rekommendationer!
Helene Pellvik, HR Generalist Sabis

Cecilia är en förstklassig grafisk designer och kommunikatör med skarp estetisk känsla. Hon är driven och dedikerad i allt hon tar sig för och är bland de mest hängivna och positiva människor jag mött. Var hon än befinner sig smittar hon omgivningen med sin entusiasm och glädje. Hennes arbete genomsyras oavkortat av hög kvalitet, kreativitet och professionalism.
Jennie Sjöblom, Multi-disciplinary Print & Textile Designer
(bl a för Gant, Boomerang, Åhléns)

Cecilia har ett stort engagemang och en härligt positiv inställning till jobbet. Hon sköter alltid sitt arbete med stor professionalism. Hon är driven, bra på att prioritera och initiativrik.
Annicka Traugott, Marknadschef Skyways 

Cecilia är mycket duktig. Hon har en utpräglad känsla för formgivning och textbearbetning och hennes arbete kännetecknas av kvalitetstänkande och originalitet.
Helena Lundberg, Reklamchef Adecco

 

Cecilia Burlin Åhnberg
Grand Studio Communication AB
cecilia@grandstudio.se
Tel: 070-346 67 41