Cecilia Burlin Åhnberg

Jag har drivit Grand Studio Communication sedan 2017 och kommer närmast från rollen som marknadsansvarig på Sabis Hotell & Möten, som innefattar hotellen Krusenberg Herrgård, Smådalarö Gård och FågelbroHus samt konferensanläggningarna Näringslivets Hus och Wenner-Gren Center. Här ansvarade jag för att leda kommunikations- och marknadsföringsaktiviteter med budgetansvar för marknadsavdelningen och ingick i ledningsgruppen för Sabis Hotell & Möten. Jag säkerställde att alla anläggningar  följde grafisk profil och koncept, var ansvarig för hemsidor, kampanjer och annonsering. Ansvarade för sociala medier, digital strategi, koncept och utveckling.

Innan dess arbetade jag på flygbolaget Skyways på Arlanda med den externa marknadsföringen samt ansvarade för kommunikationen med agenter och resenärer. Hemsida på svenska och engelska med bokningsdialog, e-tjänster och ombordmagasinet Skyways magazine var också mitt ansvar.

Tidigare har jag arbetat i många år som art director och projektledare på kommunikationsbyrån Svensk Information med design för trycksaksproduktion samt strategi, planering och större events. Jag har lång erfarenhet av design för webb och digitala kampanjer. Här arbetade jag med kunder som Regeringskansliet med de olika departementen, Stockholms stad och City Conference Centre.

Jag har ett stort nätverk och är mycket bekväm i kontakterna med kunder, leverantörer och partners och tycker det är givande att träffa nya människor och skapa framtida samarbeten. Jag arbetar i många olika kanaler och verktyg och sätter mig snabbt in i nya applikationer.

Cecilia Burlin Åhnberg
Grand Studio Communication AB
cecilia@grandstudio.se
Tel: 070-346 67 41