Tjänster

VARUMÄRKE
Med lång erfarenhet inom kommunikation i olika roller och med ett brinnande intresse för att hitta rätt kommunikationsplan för er tjänst eller produkt är strategin den viktiga grunden vi lägger tillsammans. Jag är en marknadsstrateg som alltid letar nya innovativa lösningar och marknadskanaler. Tillsammans lyfter vi ert varumärke och utgår alltid från företagets grundvärderingar och vision genom all kommunikation.

GRAFISK DESIGN
Med bakgrund från reklambyrå och med tio år som art director är den grafiska designen min bas. Jag formger allt från logotyper och grafiska profiler till ert digitala nyhetsbrev, kundtidning eller webbsida.

DIGITAL KOMMUNIKATION, SOCIALA MEDIER OCH CONTENT
Med många uppdrag inom digitala kampanjer har jag spetskompetens inom epost-marknadsföring och sociala medier. Jag tar ofta fram sociala medier-strategier och hjälper företag att komma igång med sina sociala kanaler där vi tar ett helhetsgrepp från strategi, till fotografering och förslag på innehåll. Jag är också en APSIS PARTNER och specialiserad i deras verktyg för epost-utskick. Jag har erfarenhet av projektledning av olika kampanjer och digitaliseringsprojekt.

VARFÖR GRAND STUDIO?
Med Grand Studio får du en kontaktperson som också utför arbetet. Jag har 20 års erfarenhet från reklam- och kommunikationsbranschen och har både en bred kompetens och ett gediget kontaktnät.

Grand Studio drivs av Cecilia Burlin Åhnberg som samarbetar med ett nätverk av konsulter inom olika områden vid behov.

Cecilia Burlin Åhnberg
Grand Studio Communication AB
cecilia@grandstudio.se
Tel: 070-346 67 41