Hur lyckas ni på YouTube?

Som företag kan ni använda YouTube för att stärka ert varumärke och engagera era kunder med olika videos. Youtube bygger på karaktärer, så se till att göra innehåll som är personligt, knyt gärna ert innehåll till en eller flera personer på ert företag eller någon duktig i branschen. Skapa en dialog i ditt kommentarsfält, det ger ofta fler följare. I Sverige använder 66 procent av alla Internetanvändare YouTube någon gång i veckan för att titta på videoklipp och 78 procent för att lyssna på musik. De flesta är män, 12-35 år gamla och de kollar YouTube från mobilen. Allt ni behöver för att komma igång med er YouTube-kanal är ett Google-konto. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s