Bli en fena på LinkedIn!

Använd LinkedIn för att ge en professionell bild av ert företag, för att rekrytera personal, hitta nya kunder och få bättre placering bland sökresultaten på Google.

Av alla Internetanvändare i Sverige använder 26 procent LinkedIn någon gång och 2 procent gör det dagligen. De flesta användarna är män, 26-55 år gamla och använder LinkedIn för att marknadsföra sig själva, sitt företag eller för att knyta affärskontakter.

LinkedIn kan hjälpa dig att synas bättre på Google. Sökmotoroptimera ditt innehåll för att positionera dig högre och få fler besökare. Skapa och delta i diskussioner i grupper för att bygga upp förtroende och visa att du är expert på ditt område. Ha dock i åtanke att LinkedIn skiljer sig från t ex Facebook när det gäller inlägg, var gärna personlig men här håller du dig till professionellt innehåll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s